Skip to content
10/02/2011 / mari

Tomt

Diskusjon av kvaliteter på tomta materialisert i skisser og modell. Modell viser adkomst/hovedinngang og bakinngang til hovedhytte, utsikt (sjø/barskog), favoritt-sol-steder (ref. Kristin) og dominerende vindretning. Nytt anneks skal ha lett tilgang til hovedhytte og kommende våtrom, og ikke stjele utsikt. Derav er denne plasseringen utgangspunkt.

Modell av terreng basert på kartmateriale og befaring på tomt.

kotebygging

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar
  1. kristin / Feb 19 2011 21:45

    Hadde en liten prat med mamma om beliggenhet. Hun syns den steinen som boden/annekset står på i dag er fin og at vi burde legge annekset lenger ned. Men da er jeg redd det blir for lang vei til do og hovedhytte. Men det er en mulighet.

    • mari / Feb 22 2011 00:37

      Det er et godt alternativ å frigjøre annekset fra «steinhylla». Da blir den fine solplassen foran hytta ledig! Hva med å trekke annekset bakover mot nord-øst slik at den er med å definere uterommet? Og i tillegg danne ly for nordavinden? Et eksempel på dette er det siste alternativet i stripa under «typologi».

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: