Skip to content
20/03/2011 / mari

Tegne og tegne og tegne

Oppdragsgiver Kristin var enig med flertallet med å ta videre A.  Begge prinsippene har ulike kvaliteter og potensiale, men jeg er enig i valget av A som bevisst forholder seg til tomta og de mange rar-fine romlige kvaliteter som oppstår. Har jobbet videre med konstruksjon av annekset og hvordan denne virker sammen med funksjoner og prinsipp for værhud. Modell av dette coming up.

Et prosjekt kan se enkelt og greit ut, men har sannsynligvis vært gjennom mange runder for å komme dit. Så også her. Etter mye tegning, knaing og flytting på centimetere, nærmer vi oss tegninger til nabovarsling. Dette er bare et lite utvalg av alle centimeterrundene og testing vi har vært gjennom.

  1. Rune Mathisen / Mar 22 2011 21:04

    Alt A er det suverene alternativet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: